w ogóle się wszystko nie trzyma kupy. Dramacool will always be the first to have the episode so please Bookmark and add us on Facebook for update!!! Knock x Korn Continuación de la historia con Knock and Korn después de Bad Romance Series. Gênero: Drama. Czy to oznacza, że producenci planują kolejny (czwarty) sezon? Poza tym jest wiele akcentów humorystycznych. I Mama Knocka jak zobaczyła pod stołem przekomarzanie dłońmi! mam pytanie czy tylko u mnie nie ma napisów polskich w odcinku 7?nie może nie być bo to hardsub więc napisy są wgrane na stałePiszę z takim pytaniem (jeśli nie tam gdzie trzeba to przepraszam).Z tego co mi wiadomo nie ma nigdzie a my w planach nie mamy tej seriiDziękuję za odpowiedź.Szkoda,że nigdzie niema polskich napisów.Trzeba wziąć się na poważnie za angielski i spróbować obejrzeć .Szkoda,ale rozumiem,że na pewno macie ku temu dobry powód.W ostatnim odcinku na samym końcu pojawiło się zdanie "Till we meet again". A BR to nawet nie wiem na jakiej zasadzie powstało / AgamiSą podobni bardziej do swoich "ja" z BR. Nie wiem czemu. no niestety seria TWM daje naszej ekipie w kość Mam pytanie dotyczące daty kolejnego odc : 11 wiadomo kiedy mniej więcej wyjdzie od was ? dodatkowo Korn i Knock tak bardzo różnią się od siebie w każdej serii... :( Nie ma połowy luda z BR, nie ma wątków, jedyne co zostało z BR to wątek Cho i Yihwy.. / AgamiNie rozumiem czemu twórcy nie trzymali się fabuły z Bad Romance przy tworzeniu pierwszego sezonu TWM. I tak się zastanawiam czemu nie tłumaczycie po kolei ? Nº de Episódios: 13 Legenda: Português (PT - BR) [ENGSUB] Together With Me : The Next Chapter | episode list Watch from original links and support them!!!
Mam wrażenie że TWM jest tylko takim dodatkiem xd mam to samo. SUB Together With Me: The Next Chapter (2018) Episode 13 2019-03-22 01:53:14; SUB Together With Me: The Next Chapter (2018) Episode 12 2019-03-22 01:52:54 Liczę na przetłumaczenie dramy do końca, bo warto.
Chciałabym Wam bardzo ale to bardzo podziękować za to tłumaczenie... obejrzałam poprzednie serie po angielsku i dziś właśnie znalazłam was i chyba obejrzę sobie wszystko od nowa <3 nie mogę się doczekać kolejnych odcinków nowej serii :D to tak trzyma w napięciu haha Jeszcze raz bardzo dziękuje i powodzenia <3 <3 Jesteście wspaniali, że to robicie <3Bardzo się cieszę, że tłumaczycie kontynuację dramy, która mi się spodobała. Ja nie wiem jak to pisała autorka novelki, że tak pogubiła wątki i ludzi z TWM. Wielu rodzicom trudno pogodzić się z tym, że ich dziecko jest inne niżby chcieli, a kiedy trzeba podjąć decyzję, która zrani ukochane osoby , często staramy się przesunąć ją w czasie. Together with Me: The Next Chapter: Together With Me: The Series (Thai title: อกหักมารักกับผม) is a 2017 Thai BL (Boys' Love) drama aired on LINE TV. This story takes place before the events of In early 2018 it was announced that there would be a sequel titled "Together with Me: The Next Chapter" which will follow Korn & Knock's relationship after the Bad Romance series. Drama: Together with Me: The Next Chapter; Country: Thailand ; Episodes: 13; Aired: Sep 28, 2018 - Dec 19, 2018; Aired On: Wednesday; Original Network: LINE TV, LINE TV, LINE TV; Duration: 50 min. mam nadzieję, ze do końca przyszłego tygodnia się pojawią odcinki 7 i 8 / AgamiBardzo dziekuje za tlumaczenie bardzo lubie ta serie powodzenia w dalszym tlumaczeniu pozdrawiam:)Czekam z nadzieją na tłumaczenia kolejnych odcinków. Pozdrawiam.Spokojnie seria będzie przetłumaczona do końca :) tylko trochę czasu to zajmie. Kontynuacja historii z Bad Romance*, Together With Me Grupa: BL Poland Tłumaczenie oparte na napisach od TV THUNDER Tłumaczenie: Usagi, Miriel Kathanmiyan, Lena Czasówka: Agami, Olix, Ems Korekta: Arisunai, Misio RMa, Agneska Ok.ru [ENGSUB] Together With Me : The Next Chapter | episode list Watch from original links and support them!!! Ciekawią mnie dalsze losy jej bohaterów. Enjoy. :) Pytam z czystej ciekawości :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych tłumaczeniach :*Kiedy można oczekiwać polskich napisów do 7 i 8 odcinka będzie mała obsuwa niestety.